Olis Sagrats

Antigament, fa més de 2.000anys, els OLIS SAGRATS, ja 
eren símbol de LLUM, RIQUESA, PROSPERITAT I AMOR.

L'oli utilitzat era el d'OLIVA apreciant les seves propietats hidratants, antiinflamatòriesi curatives.
Des de l'essència ART VIU t'ofereix uns olis corporals de qualitat convertint-se en delícies i carícies per l'ànima. 


Normalment les creacions són amb base d'oliva, ametlla, girasol, llinassa, sèsam...

Seguim elaborant a demanda i pots escollir l'oli vegetal que prefereixis, desitgis, sentis o et calgui.


OLIS CORPORALS....delícies per l'ànima.

Olis terapèutics:


Oli expectorant:  proposta medicinal a partir d'una maceració en oli d'oliva extra verge ecològic amb les plantes medicinals òptimes per una bona expectoració i descàrrega del pit en casos de bronquítics i encostipats forts.Oli pel dolor: proposta medicinal amb base d'oli d'oliva extra verge ecològic combinat amb  les plantes "mares" per alleugerir el dolor muscular, tensional i emocional en tot el cos.


Olis per massatges:

Oli afrodisíac: oli corporal amb una base d'oli d'ametlles i macerat amb espècies i plantes energetitzants per realitzar un bon massatge sensual afavorint al plaer i benestar.


Oli relaxant: oli corporal amb una base d'oli d'ametlles combinat amb marialluïsa i olis essencials cítrics, ideal per un bon massatge aportant a la persona calma i  tranquilitat.

Oli per la dona: oli corporal amb una base d'oli d'ametlles macerat amb una combinació de les "plantes de la dona" que ens acompanyen en tot el cicle menstrual i ens faciliten l'acceptació  en cada moment dolçament.
Oli de calèndula: oli corporal amb una base d'oli d'ametlles macerat amb calèndula i plantes ideals per les pells delicades i sensibles. Combinat amb olis essencials d'espígol i gerani. Ideal per la pell dels nadons i excel.lent hidratant i regenerador per aplicar després d'exposicions al sol i a la calor.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada